Elkészítés:
A megtisztított fácánt feldaraboljuk és feltesszük főni. Forrás után az első főzőlevét leöntjük. Tiszta vízben újra feltesszük, és lassú tűzön főzzük.
Közben megtisztítjuk és feldaraboljuk a répát, a zöldséget, a zellert. Az apróbb gombák és a kelbimbó egészben marad.
Ha már félig megpuhult a hús, beletesszük a zöldségeket a levesbe, a hagymát egészben tesszük bele. Ételízesítőt, sót, borsot és csapott teáskanálnyi gyömbért (a gyömbértől a száraz hús is omlósabb lesz) adunk hozzá, azután készre főzzük.
Kifőzzük és leszűrjük a csigatésztát, majd a levest tálaljuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.