Elkészítés: 1. Öntsük a vörösáfonya lekvárt, a portói bort és az átszűrt narancslevet egy nagy serpenyőbe, és lassú tűzön forraljuk 5 percig, majd tegyük félre, és hagyjuk kihűlni.
2. Törjük kisebb darabokra a gyömbéres kekszet, majd osszunk el néhányat 4 kisebb üvegpohárka alján. A kekszekre öntsünk 1-1 teáskanálnyi vörösáfonyás szószt, majd helyezzünk rájuk 1-1 gombóc creme brulée jégkrémet. Ismételjük meg a rétegezést, tehát helyezzünk még egy adag a kekszet, majd 1 kanál szószt, végül 1 gombóc jégkrémet a pohárba.
3. Keverjük össze a barna cukrot és a fahéjat, majd egyenletesen szórjuk meg vele a fagyik tetejét. Konyhai lángszóróval vagy egy rövid grillezéssel karamellizáljuk a cukrot, majd tálaljuk azonnal a kész desszertet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.