Elkészítés: Az almákat vékonyan meghámozzuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük. Hozzákeverjük a vaníliás cukrot, ízlés szerint fahéjat (mondjuk 1 púpos kávéskanállal) és ha még szükségesnek érezzük, porcukrot is. Az almahámozás és -reszelés az időigényes része, a többi már gyorsan megy.
Előmelegítjük a sütőt. A tészta hozzávalóit gépi keverővel összedolgozzuk. Egy közepes tepsit (nálam 33x24x5 cm) kikenünk margarinnal, és beleöntjük a tészta felét.
Az előmelegített sütőben közepes/nagy lángon kb. 5 percig sütjük, hogy egy kicsit szilárdabb legyen. Rásimítjuk a tölteléket, majd a maradék tésztát, és visszatesszük a sütőbe. 10-15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.