Elkészítés: A tisztított hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, a vaj és az olaj keverékén elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk a felkockázott szalonnát, és 2-3 perc alatt összesütjük. Beletesszük a mustárt, a sűrített paradicsomot, a felkockázott paradicsomot és a lecsepegtetett babot. Sóval, borssal és a felaprított zellerlevéllel ízesítjük. Néhány perc alatt összefőzzük, majd jénai tálba, vagy bármilyen hőálló edénybe tesszük, a beirdalt kolbászokat a tetejére helyezzük, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a kolbász meg nem pirul. Ha kész, friss kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.