A habcsókot mélyhűtőtasakba tesszük, és sodrófával morzsásra törjük, majd elkeverjük a tejszínes túrókrémmel, a vaníliás cukorral és a mákkal. A tejszínt kemény habbáverjük, majd óvatos mozdulatokkal a túrós masszáhozforgatjuk.
A keveréket egy hideg vízzel kiöblített, 1 literes formába simítjuk.Lefedjük, és a mélyhűtőbe tesszük legalább 4 órára. Közben néhányszor erőteljesen átkeverjük a fagylaltmasszát.
Tálalás előtt 10 perccel kivesszük a fagyit, majd gombócokba adagolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.