A sajtot lereszeljük, és egy keveset félreteszünk belőle a szórásához. Egy nagy tálban összegyúrjuk a sajtot, a margarint, a tejfölt, 4 db tojást, a sütőport, a lisztet és a sót, majd pihentetés nélkül kinyújtjuk kb. 2 cm vastagságúra.
A legkisebb pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük kb. 2 cm-s távolságra egymástól. A pogácsák tetejét megkenjük a felvert tojással, majd megszórjuk a maradék reszelt sajttal.
A pogácsákat 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, majd 10 perc múlva 170 fokra állítjuk a sütőt, és aranypirosra sütjük a pogácsákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.