Előkészítés: A málnát kivesszük a mélyhűtőből. A vajat serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a zsemlemorzsát, megpirítjuk, és kihűtjük.
Elkészítés: A kihűlt zsemlemorzsához adjuk a málna felét, a citromlevet, két csomag vaníliás cukrot és összerázzuk. A mascarponét, a túrót, a tejet, a maradék vaníliás cukrot, a cukrot, a fahéjat sima krémmé keverjük. Desszertes poharak aljára elosztjuk a zsemlemorzsával kevert málnát, ráhalmozzuk a krémet, a tetejét a maradék málnával, kivivel díszítjük. Legalább 1 óra hosszára hűtőszekrénybe tesszük, hidegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.