A gyümölcsös joghurtos-tejszínes pohárkrém elkészítéséhez a habtejszínt kemény habbá verjük egy robotgép segítségével, majd hozzáöntjük az epres joghurtot, és tovább verjük, amíg egynemű nem lesz.
A fagyasztott erdei gyümölcsből egy pár szemet félreteszünk a díszítéshez. Aztután belekeverjük a fagyasztott erdei gyümölcsöt egy spatula segítségével.
Egy laposabb befőttesüvegbe szórunk a mini piskótakorongokból, majd rákanalazunk a krémből, majd mehet megint egy piskótakorong és egy kis krém. A tetejét a mini piskótakorongokkal és egy kis erdei gyümölccsel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.