Elkészítés: 1. Keverjük el a lisztet egy nagy tálban a sütőporral, a reszelt citromhéjjal és a vaníliás cukorral. A tojásokat robotgép segítségével, habosítsuk fel a cukorral, közben apránként keverjük hozzá a lisztet. Simítsuk a tésztát kikent, kilisztezett gyümölcstorta formába, majd süssük 14-15 percig az előmelegített, 180 °C fokos sütőben. Sütés közben tűpróbával ellenőrizzük átsült-e.
2. A sütés ideje alatt készítsük el az eperpudingot a tasak hátulján található leírás szerint.
3. A kihűlt piskóta mélyedését töltsük ki az elkészített eperpudinggal. Tegyük rá a gyümölcsöket, majd öntsük le a gyümölcszselével.
4. A kész tortát dermesszük hűtőben 2-3 órán keresztül. Tálaláskor kínáljunk hozzá madártej jégkrémet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.