A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, közben folyamatos keverés mellett, apránként hozzáadjuk a cukrot, a citromlevet és az ecetet is.
Teáskanál vagy habzsák segítségével sütőpapírral bélelt tepsire tesszük/nyomjuk a habcsókokat, majd 120 fokra előmelegített sütőben, nyitott ajtónál addig sütjük, amíg a kérge el nem kezd barnulni (45-50 perc).
Megjegyzés
A fehérjéhez a cukron túl még adhatunk kókuszreszeléket vagy darált diót. Díszítésként a tetejére nyomhatunk szintén sütés előtt 1-1 kisebb diódarabot.
A receptet és a fotót Mmke26 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.