A popcorn golyókat egy aprítógéppel zúzzuk apróra.
A tojásfehérjét elkezdjük felverni egy csipet sóval. Ha már elkezdett habosodni, adhatunk hozzá pár csepp citromlevet, hogy fényesebb legyen a hab. Apránként adjuk hozzá a cukrot, közben verjük folyamatosan addig, amíg kemény, sűrű, fényes masszát nem kapunk. Végül forgassuk bele az aprított karamellás popcornt.
Kanalazzuk a masszát csillagcsöves habzsákba, és nyomjunk belőle kisebb habcsókokat a sütőpapírral letakart sütőlemezre. Ekkor szórhatunk még rá díszítésként a zúzott popcorn-ból, esetleg cukorgyönggyel is díszíthetjük.
Toljuk be a 100 fokra előmelegített sütőbe, és szárítsuk légkeveréssel kb. 60 percig. Ha kész, hagyjuk teljesen kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.