A lisztet, a porcukrot, a felkockázott vajat és a tojás sárgájákat összedolgozzuk. 30 percre hűtőbe tesszük, majd kinyújtjuk, és egy 24 cm-es tortaformába nyomkodjuk.
A gyümölcslét a pudinggal és a cukorral simára keverjük. Kevergetve felforraljuk, 2 percig főzzük, majd hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott barackot. Hagyjuk kissé kihűlni, majd a tésztára öntjük. 180 fokos sütőben 30 percig sütjük.
A tojásfehérjéből és a cukorból kemény habot verünk, majd habzsákba töltjük és a tortát díszítjük vele. További 15 percig sütjük, amíg a hab kissé meg nem pirul. A formában hagyjuk kihűlni.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.