A lisztet, a porcukrot, a felkockázott vajat és a tojás sárgájákat összedolgozzuk. 30 percre hűtőbe tesszük, majd kinyújtjuk, és egy 24 cm-es tortaformába nyomkodjuk.
A gyümölcslét a pudinggal és a cukorral simára keverjük. Kevergetve felforraljuk, 2 percig főzzük, majd hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott barackot. Hagyjuk kissé kihűlni, majd a tésztára öntjük. 180 fokos sütőben 30 percig sütjük.
A tojásfehérjéből és a cukorból kemény habot verünk, majd habzsákba töltjük és a tortát díszítjük vele. További 15 percig sütjük, amíg a hab kissé meg nem pirul. A formában hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.