Egy tálban összekeverjük a tojást, a kurkumát, a cayenne borsot, a sót és a borsot, egy másik tálban pedig a felaprított fodros kelt a megpucolt és apróra vágott hagymával.
A muffinsütőt kókuszolajjal kikenjük, a mélyedéseket 3/4-ig megtöltjük a tojásos masszával, majd mindegyikbe teszünk egy-egy kanállal a kel-hagyma keverékből. 180 fokra előmelegített sütőben, 20 percig sütjük.
Megjegyzés
Adhatsz hozzá egyéb zöldségeket, például paprikát vagy pirított édesburgonyát is.
Forrás: Tara Mardigan Kate Weiler - Fitt konyha, Bioenergetic Kiadó
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.