Elkészítés: A hájat a hártyától megtisztítjuk, megmossuk, finomra ledaráljuk. 15 dkg liszttel jól összedolgozzuk, és hideg helyen 1 órán át pihentetjük. Közben a maradék lisztet a tojással, a sütőporral, a sóval és annyi tejjel összedolgozzuk, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. A tésztát lisztezett deszkán olyan nagyra nyújtjuk, hogy a hájas tésztát bele tudjuk csomagolni. Ezután vékonyra kinyújtjuk és összehajtjuk, a nyújtást és a hajtogatást többször megismételjük, utoljára ujjnyi vastagra nyújtjuk, tetejét vékonyan bevágjuk, és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Tepsibe rakjuk, és tojással megkenve forró sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.