Az élesztőt langyos, 1,5 dl cukros tejben felfuttatjuk. A liszteket a sóval összekeverjük, hozzáadjuk a megkelt élesztőt, majd az étolajjal, a tojással és a megmaradt tejjel jól bedagasztjuk. 1 cm vastagra kinyújtjuk, és ráreszeljük az egyik főtt, kihűlt burgonyát és a margarin felét. Először a két oldalról, majd felülről, ezután alulról behajtogatjuk és fél órát hagyjuk pihenni.
Újból kinyújtjuk, és ráreszeljük a másik főtt burgonyát és a megmaradt fagyos margarint. Újból hajtogatjuk, majd félórán át pihentjük. Aztán 2,5 cm vastagságúra nyújtjuk, lekenjük a tojássárgájával, és pogácsa szaggatóval kiszúrjuk. Sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk és megszórjuk szezámmaggal.
Hideg sütőbe tesszük, a hőfokot 220 fokra állítjuj, majd 15 perc után visszavesszük 180 fokra és készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.