Előkészítés:
A vajat apróbb darabokra vagdaljuk, és eldolgozzuk 3 evőkanál vízzel és a liszttel. Alaposan összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk, és 1 órára betesszük a hűtőbe. A halat hagyjuk kiengedni.
Elkészítés:
Kivajazunk egy tűzálló tálat, a tésztát kinyújtjuk, és a formába simítjuk úgy, hogy a peremére is jusson. A halat szétosztjuk a tésztán. Az étkezési keményítőt 2 evőkanál vízzel simára keverjük. A tejszínt 1 dl vízzel felforraljuk, és belekeverjük az étkezési keményítőt. Sóval, borssal ízesítjük, lehúzzuk a tűzről, kissé hűlni hagyjuk, és belekeverjük a tojást. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A kaprot leöblítjük, apróra vágjuk, és a tejszínes szószba keverjük. A szószt ráöntjük a halra, betesszük a tálat a sütőbe, és kb. 30 perc alatt megsütjük. Zöld salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.