Elkészítés: A szalonnákat és a sonkát kockára vágom, a hagymát, a fokhagymát, a petrezselymet és a zellerlevelet aprítom, az újhagymát, a póréhagymát és a paprikát, a répát, a gyökeret, a zellert, a karalábét és a krumplit nagyobb darabokra vágom, a paradicsomot nyolcadolom, a debrecenit szeletelem.
A szalonnákat disznózsíron megdinsztelem, ráteszem, a zöldségeket, majd feleresztem vízzel, fűszerezem. Amikor már majdnem megfőtt, beleteszem a tarhonyát és a kolbász, öntök bele vörösbort, és készre főzöm.
Friss kenyérrel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.