A piskótához a porcukrot a tojásokkal habosra keverjük, majd 6 evőkanál forró vizet adagolunk hozzá. A lisztet a sütőporral apránként hozzáöntve tovább keverjük. Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük a tészta felét. A maradék tésztához hozzákeverjük a kakaót, és a tepsibe a fehér tészta mellé öntjük. Közepes hőfokon kb. fél óráig sütjük (tűpróba!).
A piskótát darabokra vágjuk, egy tepsiben vagy üvegtálban egyenletesen elterítjük. A rumot összeöntjük a tejjel, és a piskótára locsoljuk. A pudingot megfőzzük, és azt is a piskótára öntjük, majd rászórjuk a darált diót. A tepsit lefedjük, és hűtőben jól lehűtjük.
A csokiöntethez a margarint megolvasztjuk, beletesszük a tördelt étcsokoládét, felolvasztjuk folyamatosan kevergetve. Ha felolvadt a csoki, mehet bele a tej. Elkeverjük, és tálaláskor a desszertet meglocsoljuk vele, tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.