A piskótához az alapanyagokat robotgép segítségével habosra keverjük, majd félgömb alakú szilikon formákba adagoljuk, és 180 fokra előmelegített sütőben, kb 20 perc alatt megsütjük.Ha kihűlt, belsejét kikanalazzuk, narancslikőrrel megkenjük.
A krémhez a vaníliás pudingot tejben, a cukor felével sűrűre főzzük. Közben 3 tojásfehérjéből a cukor másik felével kemény habot verünk. A forró vaníliakrémbe belekeverjük a darált diót és óvatosan a felvert tojáshabot. Az elkészült krémmel a piskótát megtöltjük és kihűtjük.
A két félgömböt krémmel összeragasztjuk, kívülről krémmel bekenjük és az aprított dióba forgatjuk.
A csokiöntethez pudingporból, kakaóból, cukorból, vaníliás cukorból és a tejből csokiszószt főzünk. Miután levettük a tűzről belekeverjük a rumot. A csokiöntetet külön szószos tálkában tálaljuk.
A díszítéshez a tejszínt habbá verjük. A tányért a felvert tejszínnel és friss málnával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.