A csokoládét a vajjal, egy tálban, gőz fölött összeolvasztjuk. A tojások sárgáját felverjük a cukorral, egy másik tálban a fehérjét kemény habbá verjük.
A megolvadt csokoládét lassan hozzáöntjük a cukorral kikevert sárgájához, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, összekeverjük, és óvatosan belekanalazzuk a fehérjehabot is. Magasabb falú, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és 200 fokta előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Ha kész, kicsit hűlni hagyjuk, majd kiszedjük a tepsiből, és egy rácsra tesszük, hogy teljesen kihűljön.
A hozzávalókat egy lábasba tesszük, és lassú tűzön addig főzzük, míg be nem sűrűsödik, és szép barna színt kap, kihűtjük.
A karamell kivételével az összes hozzávalót szépen habosítjuk, majd a végén hozzáadjuk a karamellát is, és ha elkészült, kihűtjük.
3D csokoládé díszekhez a csokoládét felolvasztjuk, egy vastagabb nejlonzakcsóba töltjük, aminek a sarkát egy picit kivágjuk, majd vékony sugárban belecsurgatjuk a jéghideg vodkába. A csoki azonnal megdermed. Ha kész, óvatosan kiemeljük a vodkából.
A kihűlt süteményt kockákra vágjuk, majd a tetejére, egy habzsákból kinyomjuk a karamellás vajkrémet, majd a tetejére helyezzük a csokoládédíszeket, végül aprított sós mogyoróval megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.