A tésztához összevegyítjük a lisztet a cukrokkal, a sóval, majd elmorzsoljuk benne a vajat, hozzáadjuk a tojást és az egészet összegyúrjuk. A tésztát átlátszó fóliába csomagoljuk és 2 órán át hűtőben pihentetjük.
A karamellhez a cukrot egy lábasban világosra karamellizáljuk, majd hozzáöntjük az előzőleg felforrósított tejszínt és összeforraljuk. Végül belekeverjük a vajat.
A tésztából kb 25 g-os golyókat formálunk és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk kissé távolabb egymástól, majd egy karalábévájóval - vagy az ujjunkkal a közepébe mélyedést készítünk és 200 °C - ra melegített sütőben kb 15 perc alatt megsütjük.
Megvárjuk még a linzer kihűl és mindegyik közepébe csurgatunk a karamellből, azután olvasztott csokoládéval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.