Az epres krémhez leturmixoljuk az epret, majd egy tálban felmelegítjük a cukorral és a vízbe áztatott zselatinnal, és hagyjuk lehűlni.
A tészta összetevőit sűrű tésztává keverjük, és 2 darab 1 centi vastag 16,5 cm átmérőjű korongot sütünk belőle, 180 fokon, 15 perc alatt.
A kókuszos krémhez a kukoricakeményítőt feloldjuk egy kevés tejjel, a többi tejet felforraljuk. Ezután besűrítjük a keményítős résszel. Belekeverjük a nyírfacukrot és a kókuszreszeléket.
Egy magasabb (4 cm magas), 16 cm-es tortakarikába helyezem a kisült tésztát és egy kisebb, feleakkora átmérőjű karikát helyezünk a tésztára, a forma közepébe. A két karika közötti gyűrűs részt betöltjük a kókuszos krémmel.
Kivesszük a középső karikát, és beletöltjüka lyukba az epres krémet, majd lezárjuka másik lappal, aminek a közepét kiszúrjuk a kisebb formával. Levesszük a nagy, külső karikát is, és egy kis olvasztott csokival és friss eperrel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.