A piskóta elkészítéséhez a cukrot, a tojást és margarint habosra keverjük. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, majd összekeverjük. A tojásos keverékhez hozzáöntjük a tejet, aztán a sütőporos lisztet és az egészet összevegyítem. Ha ezzel elkészültünk, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát és 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütjük. Tűpróba után ha úgy látjuk, hogy megsült a piskóta, kivesszük a sütőből és amíg hül, elkészítjük a kétféle pudingot.
A csokimáz elkészítéséhez a cukrot, és kakaóport vízbe teszem és felforralom. Ha ez megtörtént, hozzáadom a margarint és addig főzzük, míg teljesen el nem olvad benne a margarin.
A süti összeállításához a kihűlt piskótát kockákra vágjuk, majd egy tál alját kirakjuk a kockákból. Erre kerül rá a vanília puding fele, aztán egy újabb piskótaréteg. Ezután következik a csokipuding fele, és így tovább. Végül a csokimázzal leöntjük az egészet, majd egy kanál segítségével elhúzzuk a piskótát, hogy a rétegek közé is befolyhasson a finom máz. Cukrászhabbal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.