Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk egy pici sóval, a sárgáját a 6 kanál cukorral fehéredésig keverjük. Felváltva belekeverjük a lisztet és a tojáshabot, kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük a felét, a másik felébe belekeverünk 1 kanál kakóport, és nem teljesen keverjük össze, hogy *márványos* legyen, ezt is beleöntjük a tepsibe, és szokásos módon piskótát sütünk.
Elkészítjük a vaníliapudingot. Ha kész a piskóta, még a tepsiben ráöntjük a pudingot, megszórjuk a diós cukorral.
Kistányérra vagy fagyiskehelybe *galuskákat* szaggatunk a tepsiből, tejszínhabot nyomunk rá, és megöntözzük a csokiöntettel. Aki szereti, rumba áztatott mazsolát is szórhat bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.