A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk apróra. A paradicsomot és a paprikát vékonyan szeleteljük fel. A harcsafilét ízlés szerint kockázzuk fel.
Egy edénybe öntsük bele az olajat (v. zsírt), majd kezdjük el üvegesre párolni a vöröshagymát. Amikor már kezd üveges lenni, adjuk hozzá a fokhagymát, majd a paradicsomot és paprikát is.
Ezután addig pároljuk, még a paprika és a paradicsom kicsit összeesik, majd szórjuk meg a pirospaprikával, keverjük alaposan össze, majd öntsük fel a vízzel. Ezután ízlés szerint sózzuk, és szórjuk meg a fűszerekkel, majd kisebb lángon főzzük kb. 30 percig a pörköltalapot.
A tejfölt keverjük simára a liszttel, majd öntsük hozzá a pörköltalaphoz, és keverjük simára.
Ezután adjuk hozzá a feldarabolt halat, majd keverjük alaposan össze. Ezután forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a lángot, és kb. 10 perc alatt főzzük puhára a halhúst. Főzés közben többször, óvatosan keverjük, rázogassuk meg, vigyázva hogy a halhús ne törjön össze.
Közben készítsük el a túrós csuszát, mellyel majd tálaljuk a paprikást. Ízlés szerint a csuszát kaporral is ízesíthetjük.
Tálaláskor szedjük tányérra a túrós csuszát, majd kanalazzuk mellé a harcsapaprikást, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.