Jéghideg vízbe áztatjuk a zselatinlapokat 10 percre. Felkockázzuk az étcsokoládét, és vízgőz felett megolvasztjuk. Lehúzzuk a hőről, és a tejszínből hozzáadunk 5 evőkanállal. Kikeverjük a tojássárgájákat a porcukorral, és az étcsokoládéhoz adjuk.
A fehér csokoládét is felolvasztjuk, elkeverjük szintén 5 evőkanál tejszínnel és a kifacsart zselatinnal.
A maradék tejszínből habot verünk, és elosztjuk a két csokoládékrém között. A tojásfehérjéket is keményre verjük, és azt is óvatosan a kétféle krémhez forgatjuk.
Az étcsokoládés mousse-t 6 pohár alján elosztjuk, és 10 percre a hűtőbe tesszük. Ezután mindegyikre a fehér csokoládés mousse-t rétegezzük, és ismét 10 percig hűtjük. Tálalás előtt mindegyik tetejére 1-1 evőkanállal szósz kerül.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.