Jéghideg vízbe áztatjuk a zselatinlapokat 10 percre. Felkockázzuk az étcsokoládét, és vízgőz felett megolvasztjuk. Lehúzzuk a hőről, és a tejszínből hozzáadunk 5 evőkanállal. Kikeverjük a tojássárgájákat a porcukorral, és az étcsokoládéhoz adjuk.
A fehér csokoládét is felolvasztjuk, elkeverjük szintén 5 evőkanál tejszínnel és a kifacsart zselatinnal.
A maradék tejszínből habot verünk, és elosztjuk a két csokoládékrém között. A tojásfehérjéket is keményre verjük, és azt is óvatosan a kétféle krémhez forgatjuk.
Az étcsokoládés mousse-t 6 pohár alján elosztjuk, és 10 percre a hűtőbe tesszük. Ezután mindegyikre a fehér csokoládés mousse-t rétegezzük, és ismét 10 percig hűtjük. Tálalás előtt mindegyik tetejére 1-1 evőkanállal szósz kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.