Befőttesüvegbe tesszük a sűrített tejet. Ezután gondosan lezárjuk, majd egy kuktafazékba állítjuk. Annyi vizet öntünk köré, hogy pont addig érjen, mint a sűrített tej az üvegben. Felforraljuk, majd egészen kis lángon, lefedve főzzük 90 percig.
A sűrített tejből készült karamellt egy tálba tesszük, hagyjuk kihűlni, majd hozzáöntjük a tejszínt. Ha ezzel elkészültünk, robotgéppel habosra verjük, aztán a tejszínes karamellt egy tűzálló tálkákba tesszük.
A felaprított csokit a vajjal együtt megolvasztjuk forró vízgőz felett, aztán ha levettük a tűzről, hozzáadjuk a darált mandulát. A tojásokat habosra keverjük a cukorral és a vaníliával, aztán a csokis keverékhez forgatjuk, majd ezt is szétosztjuk a tálkákban. Végül mindet egy 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük 18-20 percre. Ha elkészült, meghintjük kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.