A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A csokoládét felolvasztjuk.
A tojássárgáját összekeverjük a cukorral és a sóval, majd hozzáöntjük az olvasztott étcsokoládét és tovább keverjük. Belekeverjük a narancs reszelt héját, majd a felvert tejszínt, végül óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét is.
A csokikrémet minimum 1 órára a hűtőbe tesszük, majd poharakba adagoljuk, és narancskockákkal és reszelt narancshéjjal díszítjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a narancsos csokimousse
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.