Először a kókuszos részt készítjük el: a tejbe beletesszük a kristálycukrot és a vaníliás cukrot, majd a lisztet és elkezdjük főzni (mint a pudingot), majd amikor már kezd besűrűsödni, akkor a kókuszreszeléket is belekeverjük. Félretesszük hűlni.
A kekszes részhez: a darált kekszbe belekeverjük a porcukrot, a kakaóport, majd hozzáadjuk az olvasztott margarint, a rumaromát és végül a tejet. Az egészet egy nagy gombóccá összegyúrjuk.
A citromfacsaró belsejét folpackkal kibéleljük, és az üregnek a kb. negyed részét (vizes ujjunkkal) először a kókuszos masszával béleljük ki, majd pedig a kekszes masszával teljesen kitöltjük. Jól belenyomkodjuk, hogy az alja sima, egyenletes legyen, majd ezután egy nagyobb tányérra kiborítjuk a havas kunyhót (folpacknak köszönhetően könnyedén kijönnek). Ezt a műveletet addig ismételgetjük, amíg el nem fogynak a masszák.
Kókuszreszelékkel megszórjuk a kunyhók tetejét és letakarva (folpackkal vagy alufóliával) a hűtőbe tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.