A házi csalamádé elkészítéséhez a káposztát legyaluljuk, vagy szálasra vágjuk. A vöröshagymát, paprikát, uborkát karikára vágjuk.
Egy nagy tálban a káposztát összekeverjük a hagymával, a paprikával, az uborkával, a borssal, a köménnyel és a babérlevéllel. Hozzáaadjuk a tartósítószereket, a sót és a cukrot, majd az ecetet és többször átkavarjuk, hogy minél jobban összeérjenek az ízek.
A káposztát tarthatjuk nagy, fedeles edénybe, de kiadagolhatjuk befőttes üvegekbe is. Utóbbi esetében egy napig hagyjuk állni, hogy levet eresszen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.