A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A héját még melegen lehúzzuk, és vékonyan felkarikázzuk. A lila és a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk.
A tojássárgákat elkeverjük a mustárral és a cukorral, majd az olajat lassan, szinte csepegtetve adagoljuk hozzá, folyamatos keverés mellett. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
Ha elkészült, hozzáadjuk a tejfölt, majd alaposan és óvatosan hozzákeverjük a főtt burgonyához. Hozzáadjuk a karikákra vágott hagymát is. Ha szükséges, még utólag ízesíthetjük sóval, borssal, és néhány órát még a hűtőben pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.