Elkészítés: A sertésvesét megtisztítjuk, és a kétféle hússal, a szalonnával és a gombával együtt csíkokra vágjuk. Fogunk egy jóképű lábast, dobunk bele 1 kanálnyi sertészsírt, megpirítjuk rajta a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és a marhahúst. Sózzuk, borsozzuk, majoránnázzuk, majd egy kis víz segítségével félig megpároljuk. Amíg a marha rotyog, addig kedves kis serpenyőnkben pirítsuk meg a füstölt szalonnát.
Ha már félig puha a felsál, adjuk hozzá a sertéshúst, a szalonnát, a gombát, a paradicsompürét és a vesét. Öntsük alá borocskánkat, és fedő alatt az egészet pároljuk puhára.
Ha elkészült, tejfölös habarással sűrítsük be, forraljuk össze, és párolt rizs kíséretében adjuk fel az asztalra. Ne feledkezzünk meg egy szép merlot-ról sem!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.