A hagymát a kókuszzsíron megpirítjuk, rádobjuk a húst, majd egy teáskanál pirospaprikát, picit sózzuk, ha kell és 2-3 perc alatt összefőzzük. Amíg kihűl, addig elkészítjük a palacsintákat.
A liszteket kb. 2 dl vízzel simára keverjük, majd beletesszük a sót, a szódabikarbónát és a tojást. Annyi vizet adunk még hozzá, hogy palacsinta tészta sűrűségű legyen. Egy serpenyőben pár csepp kókuszzsírral (ha tapadásmentes a serpenyő, akkor is érdemes zsírral sütni, mert szaftosabb lesz a tészta) egyesével kisütjük a palacsintákat.
A már nem forró húst beletesszük az aprítóba, hozzáadjuk a majonézt/kókuszjoghurtot, csipet sót, a zöldségeket és jól összedaráljuk. Lehet, hogy túl sűrű, száraz a massza, ilyenkor lehet hozzáadni a húslevesből, vagy sima vízből annyit, hogy egy krémes állagú masszát kapjunk. Amint ez megvan, megkenjük a palacsintákat, feltekerjük, vagy háromszögre hajtjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.