A palacsinta összetevőit csomómentesre keverjük, majd 30 perc pihentetés után kevés olajon palacsintákat sütünk belőle.
A hagymát felkockázzuk, és dinsztelni tesszük az olajra, félidőben hozzáadjuk az ugyancsak kockára vágott paprikákat, majd a megmosott, feldarabolt húsdarabokat, sorrendben utána a paradicsomot is. Felöntjük annyi vízzel, hogy ujjnyira ellepje, sózzuk, borsozzuk, pirospapikázzuk, majd készre főzzük.
A lisztet csomómentesre keverjük egy kevés vízzel, behabarjuk vele a paprikás csirkét, majd tovább főzzük még pár percig. Ha szükséges, pótoljuk az elpárolgott folyadékot.
A húsokat kivesszük a hagymás-paprikás alapból, és kissé lehűtjük. A fenmaradó alapot botmixerrel pürésítjük, tejföllel és aprított zöldpetrezselyemmel ízesítjük.
A húsdarabokat kicsontozzuk, apróra vágjuk, 1-1 jó kanálnyit teszünk a palacsintákra, majd mindegyikre 1-1 kanál szószt is öntünk.
A palacsintákat összetekerjük, a szósszal leöntve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.