Elkészítés: A főtt makarónit elkeverjük egy vajjal kikevert tojássárgájával, az apróra vagdalt sonkával, 3 kanálnyi tejföllel, egy habbá vert tojásfehérjével, 1 kanálnyi reszelt hagymával, és hozzáadjuk a paradicsompürét, sót, borsot, majoránnát is. A keveréket a kivert és besózott hússzeletekre kenjük, majd felcsavarjuk, hústűvel megtűzzük. Ezeket a batyukat lisztben megforgatjuk, majd kevés zsíron gyorsan körbesütjük. A visszamaradt zsírban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a felkockázott zöldpaprikát és paradicsomot, majd a húsokat visszahelyezzük, borssal és kakukkfűvel fűszerezzük, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult, a levében elkeverjük a maradék tejfölt, és még egyszer felforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.