Elkészítés: A gombócokhoz a húshoz keverjük a morzsát, a tojást, a fokhagymát, a tejszínt és a fűszereket. Vizes kézzel gombócokat formálunk belőle. Lisztbe mártjuk, és félretesszük a hűtőbe.
A spagettit lobogó vízben kb. 10 perc alatt al dentére, avagy fogkeményre főzzük, a vizet csak akkor sózzuk, amikor már forrásban van. Ha megfőtt, leszűrjük. Egy külön edényben vajat hevítünk, beleöntjük a tésztát, összerázzuk.
A tejszínnel elkeverjük a szarvasgombakrémet, ízestjük szerecsendióval, borssal,és lassú tűzön kevergetve felfőzzük, belereszeljük a parmezánt, összeforraljuk.
A húsgombócokat forró olajon szép pirosra sütjük, leitatjuk egy konyhai papírtörlőn.
A tésztát tálra szedjük, a gombócokkal és a mártással tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.