A húsleveshez a csontot és a sertéshúst megmossuk. Egy nagy fazékba 1,5-2 liter vizet öntünk és belerakjuk a húst.
A leveszöldséget (répa, karalábé, zeller, hagyma, fehérrépa, krumpli) megmossuk, megpucoljuk és feldaraboljuk, majd ezt is a leveshez adjuk. Sóval és borssal ízesítjük, majd addig főzzük, amíg a hús omlós nem lesz.
Közben elkészítjük a palacsintát. A lisztet, a tojást, a tejet és a sót csomómentesre elkeverjük.
Egy serpenyőt felforrósítunk, olajjal bekenjünk a teflont és személyenként 1-2 darab palacsintát sütünk.
A kisütött palacsintát hagyjuk kihűlni, majd üresen feltekerjük, és csíkokra vágjuk.
Ha a húsleves elkészült, megszabadulunk a zsírjától, leszűrjük a húst és a zöldséget félrerakjuk.
A tányér közepébe rakjuk a palacsintát, arra kanalazzuk a levest. Friss snidlinggel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.