Az összes burgonyát finomra reszeljük, majd hagyjuk állni. Összekeverjük a darált sertés- és marhahúst a tejjel és a tojással. A burgonyából kinyomkodjuk a nedvességet, majd a tojásos húsmasszához forgatjuk.
Finomra zúzott fokhagymával, majoránnával, sóval és borssal ízesítjük. Alaposan összedolgozzuk; ha szükséges, liszttel sűrítjük. Nedves kézzel tenyérnyi lepénykéket formázunk belőle, majd a felforrósított olajon ropogósra sütjük őket. Apróra vágott petrezselyemmel és friss salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.