A krumplikat és a répákat megtisztítjuk, és kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd kinyomkodjuk a levét. A reszelt zöldségekhez hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet, az áttört fokhagymát, a sót és egy evőkanál olajat, majd az egészet összekeverjük.
A keverékből evőkanálnyi halmokat rakunk egy előmelegített, olajos serpenyőbe, és a kanál hátával elsimítjuk őket. Lassan megsütjük a lepénykék egyik oldalát, aztán átfordítjuk őket, és megpsütjük a másik oldalukat is.
Megjegyzés
A kész répás tócsnit köretnek vagy vacsorának is fogyaszthatjuk. Nagyon jól illik ehhez az ételhez valamilyen mártogatós , például fokhagymás tejföl. Petrezselymet is szórhatunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.