A krumplit sós vízben megfőzzük, leszűrjük, összetörjük, majd langyosra kihűtjük. Annyi liszttel összedolgozzuk, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk. 3 hosszúkás alakú cipót készítünk belőle, és elnyújtjuk vékonyra.
A darált hús konzervet összetörjük, hozzáadjuk az 1 mokkáskanálnyi zúzott fokhagymát, 2 db áztatott zsömlét és 2 tojássárgát. Ezeket jól összedolgozzuk. Az elnyújtott tészta felébe kis halmokat teszünk a masszából, majd ráhajtjuk a tészta másik felét, és a halmok szélét jól megnyomkodjuk. Derelyevágóval a nyomások mentén felvagdossuk. Bepanírozzuk úgy, mint a rántott húst, majd olajban kisütjük.
1 kis fej káposztát vékony csíkokra vágunk, megpároljuk 2-3 dkg zsíron, fedő alatt, vékonyan lesózva, kevés őrölt köménnyel. Amikor félig megpuhult, megcukrozzuk, meghintjük ecettel, és készre pároljuk. Az ízesítést érdemes fokozatosan végezni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.