A sertéscombot beáztatjuk egy éjszakára, egy másik edényben pedig a babot. Másnap leöntjük a húsról vizet, és friss, hideg vízzel felöntve puhára főzzük. Hagyjuk a főzőlében kihűlni, majd kis kockákra vágjuk a húst.
Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk rajta a megtisztított, felkockázott sárga- és fehérrépát, a felaprított hagymát, valamint a finomra zúzott fokhagymát. Megszórjuk a pirospaprikával, és felengedjük a füstölt hús főzőlevével. Hozzákeverjük a beáztatott és leszűrt babot, a mustárt, a babérlevelet, a felkockázott zöldpaprikát, a meghámozott, felaprított paradicsomot és a fehérborecetet.
Kemény, gyúrt tésztát készítünk a csirkehúsos ravioli receptjében leírtak szerint. A cipócskákat vékony lappá nyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kis köröket szúrunk ki belőlük. A széleket megkenjük 1 db felvert tojással, és a tésztakörök egyik felén elosztjuk a húst. Rájuk hajtjuk a másik felüket, és egy tompább kés hegyével körbenyomkodjuk.
A töltött tésztákat forró, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, és a levesbe tesszük. A felaprított zellerzölddel meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.