Elkészítés: A pennét kifőzzük, lecsepegtetjük. A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk, az olajban megdinszteljük. 2 teáskanál pirospaprikát dobunk rá, felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a húst, a kolbászt, majd a paradicsompürét, ízesítjük, összerottyantjuk. A végén beletesszük a konzervbabot (vagy borsót/kukoricát). A tejfölt kikeverjük kb. 2-3 evőkanál liszttel, és a rotyogó ételhez adjuk állandó kavargatás közben. Kb. 15 percig még főzzük, sokszor megkeverjük, nehogy leégjen. A tésztát tepsibe öntjük, hozzáadagoljuk a mártást, összekeverjük, a tetejét sajttal gazdagon szórjuk. Alufóliával letakarva kb. 20-25 percet sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.