Elkészítés: A pennét kifőzzük, lecsepegtetjük. A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk, az olajban megdinszteljük. 2 teáskanál pirospaprikát dobunk rá, felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a húst, a kolbászt, majd a paradicsompürét, ízesítjük, összerottyantjuk. A végén beletesszük a konzervbabot (vagy borsót/kukoricát). A tejfölt kikeverjük kb. 2-3 evőkanál liszttel, és a rotyogó ételhez adjuk állandó kavargatás közben. Kb. 15 percig még főzzük, sokszor megkeverjük, nehogy leégjen. A tésztát tepsibe öntjük, hozzáadagoljuk a mártást, összekeverjük, a tetejét sajttal gazdagon szórjuk. Alufóliával letakarva kb. 20-25 percet sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.