Elkészítés: A 4 tojásfehérjéjét 2 evőkanál vízzel habosra keverjük, majd beletesszük a kristálycukrot, és tovább keverjük. Egyenkét hozzáadjuk a tojások sárgáját. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a darált mákkal, majd hozzákeverjük a masszához. Margarinnak kikent nyúl mintázatú tortaformába öntjük és megsütjük.
Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A pudingport a tejjel sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és hozzákeverjük a kihűlt pudingot.
Ha kihűlt a torta, 3 részre vágjuk, és a krémmel megtöltjük. Bekenjül az oldalátés és a tetejét is úgy, hogy a nyúl kimaradjon. Zöld színű tortadarával megszórjuk a krémet a tetején. A nyúlnak szemet és szájat készítünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.