Elkészítés: A retkeket mutatósra kidekoráljuk. Először egy kis gúla alakot kimetszünk a közepükből felül, és azután könnyebb lesz cakkosra metszegetni. Óvatosan, csak a kés hegyével dolgozzunk. Minden retek közepébe nyomunk egy kis majonézes tormát.
A megmaradt retektörmeléket aztán félretesszük a salátához.
A főtt tojásokat melegen megtisztítjuk, és annyi ételfestékes hideg vízbe tesszük, amennyi ellepi. Hagyjuk 1/2 órát állni. Majd a paradicsomból készítünk csőröket és tarajokat.
Egy peremes tányérba pár szelet zöldsalátát elrendezünk, és ráhalmozzuk a salátát, majd körberakjuk a kidíszített retkekkel, és a közepére ültetünk 4 tojásból elkészített kiscsirkét. A tojások aljából vágunk egy szeletet, hogy ültetni tudjuk a pipit.
A salátát a maradékok felhasználásával készítjük el. Apróra vágjuk a tojást, a paradicsomot, a zöldsalátát, és hozzáadjuk a retekdarabkákat is, majd egy kis majonézzel vagy salátaöntettel átkeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.