Kis műanyag tálban a porcukor felében elkeverjük az élesztőt (folyósítjuk). Robotgép üstjébe szitáljuk a liszteket, hozzáadjuk a porcukrot és a sót. 400 fokra felmelegítjük a tejet, majd a lisztes keverékbe rakjuk a tojássárgáját és az élesztőt és a tej ¾-ét is hozzáöntjük. Egynemű tésztát gyúrunk, amíg el nem válik az üst falától. Folpackba csomagoljuk és 20 percet hűtőben pihentetjük.
Nyújtódeszkán, nyújtófával lóhere formára nyújtjuk, a közepére rakjuk a lapmargarint és a tésztával becsomagoljuk. Kinyújtjuk. Szimplán hajtjuk, majd kinyújtjuk. Ezt dupla hajtás követi, majd újra nyújtás. 20 percre pihenni tesszük a hűtőbe. Mégegyszer ismétjük ezt a folyamatot, majd újra hűtőbe tesszük a felhasználásig.
Az étcsokit nagy éles késsel apróra vágjuk, keverőtálban összekeverjük a mascarponéval, a krémsajttal, a porcukorral és a vaníliás cukorral. A sütőt előmelegítjük 2000C-ra.
A mandulaforgácsot megpirítjuk száraz serpenyőben. A lepihent tésztát kinyújtjuk és 1cm-ec csíkokra vágjuk késsel. A tésztacsíkokat rátekerjük a tölcsérformákra. Megkenjük őket a felvert tojással és megforgatjuk a fahéjjal összekevert cukorban. Sütőpapírral bélelt sütőlapra rakjuk és 20 percig sütjük. Ha kihűltek csillagcsöves nyomózsákkal megtöltjük a tölcséreket és a tetejét megszórjuk a pirított mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.