1/2A csoki mousse-hoz gőz fölött csípősre melegítjük a cukorral a tojássárgáját, majd kihűlésig habosítjuk. Az étcsokit gőz fölött megolvasztjuk a vajjal, belekeverjük a tojássárgájás keverékbe, majd a habbá vert tojásfehérjét is fél1óvatosan beleforgatjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 8 percig sütjük, majd betesszük a sokkolóba.
A pezsgő mousse-hoz a tojássárgáját gőz fölött csípősre melegítjük a cukorral, majd kihűlésig habosítjuk. A tejszínhabot kemény habbá verjük. A zselatint beáztatjuk, felmelegítjük és belekeverjük a pezsgőbe, majd összevegyítjük a felhabosított tojássárgájával és a felvert tejszínhabbal. Félgömb formákba töltjük és a sokkolóban megdermesztjük.
A fehér csokit felolvasztjuk, szilikonos sütőpapírra vékonyan kikenjük, hűtőben megdermesztjük.
A citromot kifilézzük, a cukorral felforraljuk, belekeverjük a pektint, majd hűtőben megdermesztjük.
A többi citrust is kifilézzük, a gránátalma magjait kikaparjuk.
A kihűlt csoki mousse-t morzsásra daráljuk és egy tányéron félkör alakban elhelyezzük.
Ráillesztünk két pezsgő mousse félgömböt.
A fehér csokiból absztrakt formákat vágunk és aranyfüsttel díszítjük. A pezsgő mousse félgömbök mellé helyezzük.
A kaviár gyöngyöket, a gránátalma magokat, a citrusokat ízlésesen elhelyezzük.
A citromlekvárból pöttyöket teszünk a félkör desszert mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.