A 3 egész tojást a mandulaliszttel és a porcukorral habosra keverjük. Közben hozzá csurgatjuk az olvasztott vajat. Belekeverjük az átszitált lisztet. A 3 tojásfehérjét a kristálycukorral, egy csipet sóval habbá verjük. Óvatosan a masszába forgatjuk, és 175 fokon 10-12 percig sütjük a piskótát.
A kávésziruphoz a kávét a cukorral sziruppá főzzük.
Az étcsokis krémhez a tejszínt a vajjal és a cukorral felforraljuk, majd az olvasztott csokira öntjük.
A kávés krémhez tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzá tesszük a kávét és krémmé főzzük. Ha kihűlt, a margarinnal kihabosítjuk.
20 dkg étcsoki pasztillát temperálunk és a félgömb alakú formákat kikenjük vele. Miután megszilárdult a csoki, kivesszük a formából, a lapokból kivágjuk a megfelelő méretet és a krémekkel belerétegezzük a félgömb formába, közben pedig megkenjük a kávésziruppal.
A félgömböt lefordítjuk, arany ételfestékkel díszítjük és díszítőcső és habzsák segítségével körbenyomjuk a maradék csokis krémmel. Temperált csokiból készült violinkulcsokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.