A linzer tészta hozzávalóit összekeverjük, összegyúrjuk, vékonyra kinyújtjuk, majd köröket szaggatunk belőle (mintha Ischler lenne). 180 fokos sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük őket.
A krémhez a lapzselatint hideg vízbe áztatjuk. A mascarponét, és porcukrot elkeverjük egymással, majd hozzáadjuk a lapzselatint. A tejszínt habbá verjük, majd ügyelve, hogy nehogy összetörjük, fellazítjuk vele a mascarponés krémet. Belefacsarjuk a friss citrom levét is. A málnát áttörjük egy szűrün, majd az így kapott málnapépet hozzáadjuk a mascarponés masszánkhoz.
Az átpasszírozott málapüréhez hozzáadjuk a cukrot és egy evőkanál rózsakivonatot, majd közepes tűzön addig melegítjük, amíg be nem sűrűsödik.
A ruby csokit a kakaóvajjal felmelegítjük vízgőz fölött. Hozzáadunk egy kis málnát és ételfestéket, hogy frissebb színe legyen. A fondant masszát kör alakúra nyújtjuk, majd ennek a tetejére a ruby csokival kerek mintákat rajzolunk.
A linzertésztát vékony kerek sütőlapok közé szorítjuk, mintha mille feuille lenne, belenyomjuk a málnás mascarpone krémet, a tetején málnaszemekkel és mintázott rózsaszín fondant körökkel. A tányérra a málnazselével/lekvárral mintát rajzolunk és ez mellé kerül fel a kerek mille fuille.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.