A tészta hozzávalóit a robotgép keverőtáljába öntjük, összedolgozzuk, majd majd fél órára a hűtőbe tesszük. Ha túl ragacsonak látjuk a tésztát, nemáll össze, akkor némi liszttel még megszórhatjuk.
A hideg tésztát lisztezett deszkán kicsit átgyúrjuk, majd majd vékony, kerek lapot nyújtunk belőle.
A mandulát összekeverjük a liszttel és a cukor nagyobb részével. Az epret felaprítjuk.
A tésztára halmozzuk először a mandulát, majd rá az epret úgy, hogy a szélén maradjon üresen legalább 3-4 cm, majd ezt ráhajtjuk a töltlékre. A maradék cukorral meghintjük a tetejét, a tészát lekenjük a vízzel elhabart tojással, majd 205 fokon, kb. 35 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.