A csokit vízgőz felett megolvasztjuk és hagyjuk hűlni. A vajat habosra keverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukrot, egyenként a tojásokat, végül az olvasztott csokit.
A lisztet átszitáljuk, majd elkeverjük a durvára vágott mogyoróval, és a csokis tojásos masszába forgatjuk.
A brownie tésztátsütőpapírral bélelt kb 22x24 cm-es tepsibe öntjük, elegyengetjük.
170 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Miközben sül a tészta, a mázhoz elkeverjük a forró tejszínt az apróra vágott csokival, majd a felvágott brownie-t tálaláskor leöntjük vele.
Nézd meg videón, hogyan készíti Becseics Dusánka az egyszerű mogyorós brownie-t!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.